Yoga

Op zoek naar meer balans?

Burn-out, stress, of het vervelende gevoel dat je geleefd wordt door je agenda? Of heb je behoefte aan een kort moment van stilte, verbinding of nieuwe inspiratie? Yoga is een perfecte manier om uit de waan van alledag te stappen. Een moment van bewustwording en opladen.

YIN 

Yin Yoga is een hele rustige yogavorm, waarbij je 3 tot 5 minuten in een yogahouding blijft om het lichaam te ontspannen en het bindweefsel te versterken en te hydrateren. Het zijn voornamelijk zittende en liggende houdingen, waarbij het de bedoeling is dat de spieren zo min mogelijk aangespannen worden.  

VINYASA 

Bij de populaire en dynamische Vinyasa yoga staan de zonnegroeten centraal. Je beweegt hierbij op je ademhaling en je werkt aan conditie, kracht, flexibiliteit en balans. Zonder competitie en in een creatieve, mindful flow werk je aan verschillende houdingen die je lichaam sterk, slank en soepel maken. Waarbij de focus ligt op de ademhaling, je gevoel, gedachtes, lichaam en alles wat zich afspeelt in het huidige moment.

YIN/YANG

Nieuw dit seizoen is een les waar beiden bovenstaande stijlen gecombineerd worden. Het eerste deel van de les gaat om de beweging, het activeren en wakker maken van je lichaam en het laatste half uur duiken we de stilte in met yin, ademhalingsoefeningen en meditatie.

Alle yogalessen beginnen en eindigen met een korte meditatie. Een moment van stilte en reflectie midden in je week.

Verder geven we ook wekelijkse kinderyoga op de woensdag om 15.30. Het wordt aangeboden in een blokje van 10 lessen en de prijs is 7 euro per les. 

YinYang Yoga

YinYang Yoga

Rustige flow en Yin 

Gratis proefles

     

€ 11,00
per keer
Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga

Uit je hoofd in je lijf met deze krachtige en dynamische yogavorm. 
Gratis proefles

 

€ 11,00
per keer
yoga weekend

yoga weekend

Bekijk ons aanbod met yoga weekends

vanaf
€ 265,00
Prive

Prive

Alle aandacht

€ 60,00
per keer
Duo

Duo

Samen sterk

€ 35,00
per keer
Yin Yoga

Yin Yoga

Herstellen en opladen. 

Gratis proefles. 

€ 11,00